AEON MALL Kota Bharu

April 30, 2016


AEON MALL Kota Bharu dibuka 28 April 2016. Mercu tanda terbaru di Kota Bharu. Berikut adalah senarai penyewa dan lokasi di AEON MALL Kota Bharu. Barisan jenama terunggul yang menawarkan kepelbagaian pengalaman membeli-belah dibawakan khas kepada anda oleh AEON MALL Kota Bharu.

AEON MALL Kota Bharu, Destinasi Gaya Hidup Anda.



TINGKAT G




TINGKAT 1


TINGKAT 2



Dah lama tunggu ada aeon dekat kelantan, finally ada juga. Lepas ni penuh la boat noodles macam dekat Berjaya Times Square tu, beratur nak makan, aku rasa dorang patut buat ruang makan kat luar kedai, hahaha. Aku paling suka Daiso sebab rasa nak beli semua barang dalam tu, aku harap harga dia semua RM1 bukan RM5.30. hahaha. Aku harap restoran makanan dia berbeza dari yang dah ada dekat KBMALL ataupun TESCO.













Will update again soon sebab tak sempat nak ambil gambar banyak-banyak hari tu. Bayangkan nak masuk pun stuck dua jam tapi selepas beberapa hari atau minggu rasanya okay lah tu. Terbaiklah.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE NOVEMBER 2016







You Might Also Like

14 comment

  1. Saya sempat pergi semalam ke aeon mall ni. Mmg ramai sangat org n x sempat nk tengok semua kedai

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan masuk ke aeon pun jammed =,=

      Delete
  2. alya orang kelantan ke? best jgak la aeon ni. cam KL. new look for Kelantan :)

    ReplyDelete
  3. kelantan kat mane? Yuni duk KB :)

    ReplyDelete
  4. saye dah pergi dah , mmg best gilerrr !

    ReplyDelete
  5. nombor telefon kedai apple di aeon brape??

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM