Uswah Islamic Clothing

Assalamualaikum.

Ada sesiapa yang cari tudung labuh bidang 60, shawl instant labuh atau bawal instant labuh? Kalau nak borong tudung labuh & shawl instant labuh pun boleh ok? Hari ini tak perlu susah payah lagi untuk mencari itu semua sebab USWAH ISLAMIC CLOTHING ada semua keperluan anda.

Kenapa perlu USWAH? USWAH adalah sebuah syarikat yang telah beroperasi sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Di awal penubuhan, USWAH memulakan perniagaan melalui laman sosial facebook yang kini mempunyai lebih daripada 123000 pengikut dan mereka juga aktif di laman sosial Instagram dan mempunyai sebanyak 32,000 pengikut.Produk USWAH

Jom tengok produk daripada Uswah Islamic Clothing. Semua cantik-cantik dan patuh syariah. Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh). Antara hotselling produk tudung Uswah adalah:Husna Instant Shawl Labuh

Pinless, Ironless, Hassle-free


Haura Bawal Instant Labuh

Selain daripada tudung, Uswah juga mengeluarkan produk pakaian seperti tunic. Antara hotselling produk tunic Uswah adalah :

 Janna Lacey Tunic


Muska Nursing Tunic
Muslimah nursing-friendly

Elena Hi-Low Tunic
Beli 1 tunic dapat 1 shawl


Bukan itu sahaja, jika anda ingin jana pendapatan dengan sistem dropship & stokis USWAH, anda boleh klik > disini < untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara-cara untuk menyertai sistem dropship dan stokis USWAH. 

KELEBIHAN MENYERTAI USWAH: 
- TIDAK PERLU SIMPAN STOK
- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.
- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.
- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.
- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.
- TIADA KOS TERSEMBUNYI
- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.
- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller USWAH, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH! Sehingga kini, USWAH telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.


Jangan lupa untuk buat akaun di laman web Uswah, dengan mempunyai akaun, anda akan dapat untuk membeli-belah dengan lebih cepat, mengetahui tarikh status pesanan dan simpan maklumat tentang pesanan yang anda telah lakukan sebelum ini. Anda juga boleh mendapat Newsletter Subscription daripada Uswah untuk mengetahui perkembangan Uswah. Subscribe tau!!


Dapatkan produk Uswah di :

Instagram: @uswahislamicclothing
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: 
Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)USWAH ISLAMIC CLOTHING
"Your Authentic shariah compliant hijab brand"

You Might Also Like

2 comment

Terima kasih :)

728 x 90