ape yang dapat kita lihat bila exam dekat...

April 02, 2012


assalamualaikum...
peace be upon you....


wahhhhhhhhhhhh... agak lama dah tinggal blog, sebenarnye i sangat sibuk kalah PM... semester ni banyak komitmen yang kene pegang, ajk tu la, ajk ni la.. huh! penat i taw u ollsss.... tapi dah lega dah sekarang ni sebab semalam baru je abis segala test... harap harap result nanti xteruk... amiinnnnnnnnn...


back to my topic =,="


ala, korang mesti pernah tengok kan orang kalau dia dah dekat nak test, nak exam, mula la bersifat macam hantu... HAHAHAHA... termasuklah diri sendiri.... 


1) tidur - ok, ni memang benda biase lah kan... aku selalu jugak buat benda ni,,sebab nanti orang lain tengok die rasa nak tidur jugak... MUAHAHAHA... bukan sengaja nak buat tapi memang dah sangat letih otak ni nak menghafal segala jenis fakta... orang kate jangan stress sangat nak hafal sebab kalau paksa pun xmasuk jugak...





2) cakap sorang sorang - actually, benda ni senang untuk seseorang tu menghafal.. sebab biasenye orang yang dah hafal tapi kena ulang balik hafalan dia tu, lebih elok kalau menghafal dengan bercakap.. cakap la dengan dinding... HAHAHA.. boleh buat bahan gelak aku..




3) makan banyak - sape pernah alami benda ni???? sebenarnya bila kita menghafal, membaca dan segalanya lah... kita guna tenaga kan? betol tak? so, sebab tu lah kita makan dengan banyak sebab kita nak tenaga tu balik...  so, xpayah nak kate kau tu diet sangat la, geli aku tengok tahu.. kang pengsan, aku orang pertama xnak tolong...






okey tu jelah yang dapat aku kongsi,,korang share lah jugakk ye :)







You Might Also Like

17 comment

  1. hahaha...
    cam same je

    http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/04/dikir-barat-maktab-koperasi-malaysia.html

    ReplyDelete
  2. huhu.. ieyza lak klo tyme exam tak tido.. lepas exam baru smbung tido. hehe..

    berckp sorg2 tu of cos.. senag nk hafal kn..

    ReplyDelete
  3. dah lama tak hadapi exam ni..ape ape pun good luck ye..study smart tau

    ReplyDelete
  4. kdang kadang aku nak menghafal smpai cakap dengan dinding. kahkahkah

    ReplyDelete
  5. chemay tengok movie.
    hilang stress kononnya.
    lepastuh mulalah cuak.
    stdy baru sikit.
    esok dah nak exam.
    hehehe
    :P

    ReplyDelete
  6. sme jee.. tp time exm , kite xmkn sngt sbb bz menghafal.. haahaha !

    ReplyDelete
  7. panjang bebenor berceloteh .. wakakaka.. GUDLUCK ye akak syg XD

    ReplyDelete
  8. Pernah laluinya except bab makan. Masa dekat exam, kurang pulak makan. Lupa kott. Hihi.

    ReplyDelete
  9. ckp sorang2 tu mmg slalu la..haha

    ReplyDelete
  10. btoi tu...time exam mesti cakap sorg2...wakakkak

    tapi sush nak tido..sbb asyik nak stdy ja..hahhah

    ReplyDelete
  11. haha.. alya nk exam ka?? gud luck..hee

    ReplyDelete
  12. samela dulu...dulu....
    mcm ni baru student, pasti akan rindu saat ni lps habes blaja tau....woahhhh

    ReplyDelete
  13. haha.. mmg mcam tu pun. nak nak tang cakap sorang2 tu. mmg ye la, mghafal bgai nk rak. kdg2 smpai tak tido menghafal.

    ReplyDelete
  14. hahaha . ckp sorang2 tuk menghafal, siap berlawan dgn roomate lain

    ReplyDelete
  15. simptom peperiksaan. Biasalah tuu hahaa

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM