Floria 2013

July 12, 2013



Assalamualaikum semorang!

Hari nak update satu entry sebab banyak sangat masa yang terluang kat rumah sekarang ni so lebih baik diisi dengan menulis dan menghilangkan sebarang karat karat yang dikhuatiri sedang berjinak dalam otak. this make my brain works. hihihi.. Entry ni pasal FLORIA 2013 dekat putrajaya pada 9 jun hingga 22 jun. Tema floria kali ni Orchid – Tropical Treasure. 

Sebenarnya pegi floria sebab ade kerja, in other words "ASSIGNMENT" haha.. Gila tak pegi floria buat assignment? Sebab masa tu baru je habis exam final semester dan Dr. suruh pegi sana kalau sesapa rasa nak dapat gred yang tinggi dan lebih sikit. So, pegi sane sambil enjoy dan buat kerja, its fun, dari pegi jejalan tapi xdapat ape ape pon. At least tahu cara nak beza orkid liar dan orkid lain. Pegi sekali dengan budak budak kelas tapi kite menumpang je keta orang.. hihihi... thanks korang! Well, enjoy the picture !






 krdt to kamera HD asma! :))


Sebenarnya banyak lagi gambar, tapi rasanya dah cukup kot.. hehehe.. Dalam banyak banyak area menarik dalam floria tu, rasenye tempat paling best semestinya tempat makan.. Memang best tapi banyak lah duit yang melayang sekaligus aku hampir jatuh muflis kat situ..hahaha.. char koey teow best! Will be updating next entry in happy mood.



You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM