Have a blessed ramadhan.

July 12, 2013


Assalamualaikum semorang!
Memang dah lame sangat tak update blog, sampai ade orang tanya kenape tak update blog. Macam biasa, same reason mungkin. Bajet busy, banyak social networking lain, ade benda lain nak fokus, no idea untuk post, internet tak dapat dan sebagainya. Last post bulan 5 kalau tak silap, hahaha.. Actually banyak benda nak post tapi tak de kesempatan lagi. Mungkin lepas lepas ni... In Sha Allah... Sekarang tengah cuti sem dan sedap menggangur kat rumah sambil menternak lemak.


Sekarang dah masuk Ramadhan, yet dah hari ketiga.. Time running so fast. Selamat menyempurnakan ibadah puasa anda.


krdt to google.com



You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM