GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

June 15, 2016



klik banner untuk join

Buku pilihan adalah 1:

ESC - Budak Tomato

Sebab nak :

Ramai sangat bagi feedback tentang buku ni. Lagipun tema buku ni adalah kehidupan, ukhuwah, pengorbanan, dan kasih sayang. Boleh mendalami tentang tema-tema tu semua. Selalu juga melawat blog budak tomato sambil membaca artikel dia yang berguna untuk diri sendiri. Lagipun, aku suka style penulisan budak tomato. Cover buku pun menarik sama menarik dengan tajuk buku 'ESC'.

Buku pilihan adalah 2:

Dyspnea Kehidupan - Hadi Saharudin

Sebab nak :

Dyspnea dalam term medic adalah difficulty in breathing ataupun sesak nafas. Bila diletak tajuk Dyspnea Kehidupan, mesti dah faham apa content dia. 



You Might Also Like

3 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM