Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

June 19, 2016





Online shopping Malaysia yang dipercayai dan paling meletops iaitu www.nile.com.my buat satu giveaway untuk para blogger join dan hadiahnya wang tunai sehingga RM1000.

Hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Meletops tak hadiah dia? Lemah lutut kejap tengok hadiah. Tunggu apa lagi ! Jom join beramai-ramai ! Insha-Allah ada rezeki untuk kita nanti.

Antara barangan yang menjadi pilihan aku adalah seperti di bawah. Nak tahu lebih lanjut tentang setiap barang, boleh klik terus nama produk nanti dia terus ke details produk.





ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


ProductStylish N Design Shoes 
JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :


Subject : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :

check result dan senarai peserta >> DI SINI <<
Tarikh Tutup : 30 Jun 2016, 11.59 pm

You Might Also Like

2 comment

  1. Car vacuum tu macam besttt weeii :)

    Jemput join mini GA mek ye alya :)

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM