beberapa SOALAN "BODOH" YANG SELALU DITANYA =.=

June 15, 2011





assalamuailaikum


anda baru je ready nak tidur dan rakan anda menegur :
rakan : "nak tidur ke tu?"
anda : "ehh,,xdelah,aku tgh maen bola ni,ko xnampak?"


anda hendak ke bilik mandi utk mandi dan tserempak
dgn rakan anda bertanya :
rakan : "ko nak mandi ke?"
anda : "tak lah aku nak p main snooker,ko nak join?"


anda baru pulang dari kerja dan jiran anda bertanya :
jiran : "baru balik dari keje?"
anda : "taklah dari rumah,baru nak g keje,opis saya
dah pindah kat rumah,mari la tgk.."


anda sedang makan nasi dan rakan menegur :
rakan : "makan ape tu?"
anda : "ko ni buta ke? kan aku tgh minum milo ais ni"


anda sedang menulis surat dan rakan menegur :
rakan : "tulis surat nampak?"
anda : "taklah tangan aku bergerak sniri ni"


anda berada di stesen bas dan rakan anda ternampak
anda dan bertanya :
rakan : " tunggu bas ke?"
anda : "taklah,tunggu helikopter,lmbat pulak hari ni"




p/s : kalau rakan anda buat camni,korang try kompang kan sikit muka dia

You Might Also Like

10 comment

  1. akq , bole sye ambik niew n ltk kt blog sye ? sgt sgt brgne ap yg akq tlis niew ,, huhu ,,
    :)

    ReplyDelete
  2. ;) hehe mmg pon...sje je...slalu dgr

    ReplyDelete
  3. Biasala camtu, x bodoh pun aku rasa. Adat nak bertegur sapa sesama kite, kan kalo jiran ko balik kau buat bodoh je org kata sombong pulak. x kan nak tanya jiran dah makan ke belum, kan nnti kata buang tabiat ke apa jiran ak, caring semacam. har har har so he best is tnya baru balik kerja ke? walaupun dah terang2 dia baru balik kerja. har har har

    ReplyDelete
  4. mmg xb0d0h pon "ANONYMOUS"...sje je..tajuk

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM