cara nak TENSiONkn roommate :) HAHA

June 19, 2011




situasi 1 : gosok gigi
: korang perhatikan die gosok gigi sampai dia siap.
lepas dia siap, korang cakap kat dia yang korang
perlu ajar dia gosok gigi dengan betul...



situasi 2 : lightOFF
: bile dia dah tutup lampu,korang menyanyi lagu opera
sekuatkuat hati. bila dia bukak lampu balek korang
buat2 muka confused dan tanya "knp bukak lampu??".



situasi 3 : packing barang
: setiap hari khamis[hari korang bole balik rumah],pack
barang korang dan bagitau roommate yang korang nak
balik kampung. selepas sejam, korang masuk bilik semula
dan bagitau tade orang kat rumah..



situasi 4 : pisau
: korang beli pisau banyak2,pastu pandang dekat
roommate korang sambil berkata
'tak lama lagi...tak lama lagi...' pastu korang senyum sinis



situasi 5 : wayang
: korang duduk dan renung roommate korang 1-2 jam
kalau boleh ajak la member2 skali buat macam wayang.



situasi 6 : teddybear
: beli 1 teddybear pastu korang tidor dan bcakap dgn
teddybear tu.selepas smiggu,korang buat2 bertengkar dgn
teddybear tu dan cakap "aku xboleh hidup sebilik dgn kau lagi"
sambil kluar dan hempas pintu bilik..



situasi 7 : chessboard
: duduk didepan papan chess 1-2 jam tanpa buat ape2..
lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata
"siot btol,,kalah lagi!"



situasi 8 : makanan
: roommate korang yang baru lepas balik dari kampung
mesti bawak balik makanan untuk makan dalam bilik,korang
ajak member rmai2,korang tunggu dia sampai dalam bilik
pastu korang serbu makanan dia..



situasi 9 : seterika
: roommate korang tgh syok iron baju, lepastu korang
cakap la "nak guna iron jap?urgent.." then korang
wat kluar baju yg seminggu korang nak pakai dan iron sambil
buat muka innocent.



situasi 10 : sampah
: roommate korang tengah menyapu bilik,kemudian korang
pun pegi duduk kat meja study buat2 study,lepas tu korang
buat2 lempar kertas banyak2 kat lantai sambil berkata
"ishhh! tension betol,tension! susah betol nak lukis'





p/s : xke nampak mcm kite yg physco?

You Might Also Like

12 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM