Movie Marathon :)

March 17, 2012


assalamualaikum...
peace be upon you...


bulan ni sangat banyak movie yang best best, kan? minggu lepas 2 kali berturut turut tengok movie. THE LORAX dengan THE DEVIL INSIDE...

meh nak preview sikit pasal movie movie yang dah tengok ni ek...

first movies : THE LORAX





comel kan benda yang warna oren tu, sangat kiut.. cite ni lebih kurang sama dengan cite WALL E. dalam cite ni ada sorang budak nama Ted (by zac efron) dengan Audrey (by Taylor Swift) dekat satu bandar nama Thneedville. Bandar ni ade pokok plastik je, semua plastik, kira tak da fresh air. Jadi, sape yang nak fresh air tu, kena beli. So, Audrey harap dia dapat tengok pokok yang sebenar dan Ted usaha untuk cari pokok tu....... tettttt... lepas tu tengok lah sendiri ye.. HAHAHA... 3/4 star je



second movie : THE DEVIL INSIDE








actually cite ni agak menakutkan, bukan cite hantu sangat pon... aku takut sebab ada part yang pompuan yang gambar atas tu betulkan tangan dia, meremang bulu roma tahu. tak suka cite ni sebab dia macam nak menyesatkan aku je. cite ni dorang rakam sendiri dan macam berlaku betol betol peristiwa tu. pastu tiba tiba semua orang mati sebab eksiden. masa part yang eksiden tu, semua orang dalam cinema macam marah, sebab tergantung macam tu je.. 2 star


okey, movie best march

- JOHN CARTER
- SEEFOOD
- GHOST RIDER
- MIRROR MIRROR (coming soon)
- WRATH OF TITANS (coming soon)



xsabar nak tengok ice age 4 dengan madagascar this june and july :) so, ape pendapat korang?




You Might Also Like

20 comment

  1. ishh mencikk gile tgk cte devil inside.the worst movie in my life.lg worst dr paranormal.grrrrr.

    ReplyDelete
  2. a'ah , nampak menyeramkan yang the devil inside , hehe

    ReplyDelete
  3. nini kureng sikit dengan citer ther lorax....sebab starting agak bosannnn...hehe

    ReplyDelete
  4. untung lar dapat tengok movie banyak-banyak.. hehe.. nanti rebiu lagi.. seronok baca.. baru tau lorax pinjam suara taylor swift n zac efron ^^

    ReplyDelete
  5. tahun 2012 nie sy blum berpeluang nk tgok movie..tp teringin nk tgok cerita seefood tue..nampak menarik..

    ReplyDelete
  6. cerita lorax best!
    comel gila kannn.
    hehe
    :)

    ReplyDelete
  7. 1st,

    cerita lorax tu mmg best, nak nak dalam 3d kan. HAHAHAHA



    2nd,

    devil inside tu, haramjadah bosan.


    LALALALLALALALALA

    ReplyDelete
  8. haishh , dh lame xg movie marathon.. hehe :)

    ReplyDelete
  9. ala..saya da lama tak tengok wayang.. T_T

    ReplyDelete
  10. tak tengok dua-dua tu.haha

    yg terbaru sy tgk john carter.quite good :)

    ReplyDelete
  11. hawhawhaw..

    rajen anda review filem XD

    mcm best.. nk try tgok nnt..haha

    ReplyDelete
  12. cik tikah dah tngok cerita the lorax tuh :) best!

    ReplyDelete
  13. this month tak sempat nak buat muvee marathon..huhu.-___-'

    ReplyDelete
  14. mcm scary ja devil inside tuh..hahaha

    ReplyDelete
  15. untonglah boleh tgok movie dgn aman..hehehe ;p

    ReplyDelete
  16. eishhh../ dah lama tak tengok moviee.. ><

    ReplyDelete
  17. the devil inside??? mcm geng paranormal!

    ReplyDelete
  18. takde masa lagi Wuwuwuuu
    tringin nk togk seefood tuu

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM