WORDLESS WEDNESDAY : MOTHER...

March 07, 2012



assalamualaikum...
peace be upon you...




kalau dorang boleh buat macam ni, why not us?



p/s : ni yang aku jadi homesick ni... waaaaaaaa

You Might Also Like

15 comment

  1. insyaAllah bila mak ngan abah chemay dah tua nanti.
    chemay nak jaga macam mana dorang jaga chemay time kecik dulu
    :)

    ReplyDelete
  2. betul2 dia sayang mak dia..tapi kebanyakan dari kita ni bila mak kita da tua, kita buang dorang. Sedangkan mak kita besarkan kita dengan susah payah, tak pernah merungut...tgk gambar ni tersentuh rasa hati

    ReplyDelete
  3. uiih.sentap tengok ni.
    teringat kat rumah ;(

    ReplyDelete
  4. nak angkat camtu mmg xlarat lah....sedaya upaya akan jaga dan buat yg terbaik...insyaallah...
    homesick?apa lagi mgu ni baliklah umah..hehee

    ReplyDelete
  5. um,

    kalau nak cakap, smua pun bagitau dorang boleh buat mcmni. tapi bila smpai situasi sebenar ? Entahlah.

    ReplyDelete
  6. tabahkan hti! kkdg kita tak sedar

    ReplyDelete
  7. is that husben n wife, or anak dengan mak.. ? thumbss~

    ReplyDelete
  8. kasih ibu smpai ke syurga :)

    ReplyDelete
  9. wahhhh...

    kasih ibu hingga ke syurga neh....hargailah mereka selagi msh ada kan...bagus3..

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM