menari pulak dah....

March 03, 2012



assalamualaikum...
peace be upon you...


lama dah xmenulis, xmenaip, xmengUpdate, xmenjenguk, xmengintai, blog yang kusam dan macam nak naik jerawat dah blog ni... HAHAHA.... sorry, i tengah busy dengan menari, bajet dancer pulak sekarang ni..


kolej ada buat program irama asli or WIRAMASLI pertandingan menyanyi lagu irama asli.. semua budak upm, jom datang! bukan budak upm pon, jom datang! aku terlibat dalam persembahan penutup je.. kitaorang menari lagu nazam berkasih by syura dengan lagu ape ntah. 2,3 hari ni sibuk dengan rehearsal sampai 1 pagi. korang mampu?


actually, bukan senang nak menari lenggok irama asli ni, dia kena ada kelembutan, kesopanan dan kesusilaan, haha, macam rukun negara.. aku yang rock kapak ni pun, macam dah JATUH HATI dengan irama asli, gile x? sebelum ni syok je layan ADELE,FOSTER THE PEOPLE.. pastu tibe tibe layan SYURA,SITI NURHALIZA..





p/s : ok tu je,,, bai... nati lah nak upload gambar menari...



You Might Also Like

13 comment

  1. weeewitt weewitttt.
    menariiiii
    *smbil angkat2 kening
    hhehe
    werkkk!
    :P

    ReplyDelete
  2. suka plak lagu nana nih...eh menari tradional lah best. suka tgok lenggok melayu kita...hehe

    ReplyDelete
  3. uih.. menari kamu???
    hebat la, aku keras kejung.

    ReplyDelete
  4. wah wah .. menari ek.. hehe.. btw, gud luck. =)

    ReplyDelete
  5. ececehhhhh....nari jgn xnari.nyanyi jgn xnyanyi jang.ehee

    ReplyDelete
  6. syok nyee menari ! cpt2 laa upload vid menari tu nnti.. nk tgk.. hahhahah !

    ReplyDelete
  7. lama tak dengar lagu etnik kreatif.

    ReplyDelete
  8. nant upload vid alya menari.nk tgk.haa

    ReplyDelete
  9. wahhh..menari tu...tak sabar nak tgk gambar menari la.heheh

    ReplyDelete
  10. pndai ke menari tuhhh . msti kekok an

    ReplyDelete
  11. tarian ni berseni...mmg berseni la ni...:)

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM