Result Exam UPM!

February 13, 2014


Result Exam UPM.

Assalamualaikum..
peace be upon you... :)


esok 14 FEBRUARI 2014 kan? esok atau pun tepat pukul 12.00 tengahmalam ni result peperiksaan final semester 1 2013/2014 Universiti Putra Malaysia akan keluar. check result di laman web macam biasa ni esmp.upm.edu.my . 


Jangan kalut sangat nak check result, sebab takut ramai sangat masuk esmp, nanti RALAT. So, take a deep breath, log in esok pagi atau tengahari. rileks k rileks. result tu tetap sama pukul berapa pun.


Masa last paper exam hari tu lagi dorang dah tampal bila keluar result, aku pun macam terkejut jugak lah sebab tahu tarikh keluar result. Memang tak best bila dah tahu tarikh keluar result, macam counting the days, really dont like it at all. Tapi pape pun, dah usaha, redha dan tawakal je lah..

Untuk lebih cepat, check guna INTERNET EXPLORER sebab GOOGLE CHROME agak lambat. So, cepat checkk!!


Kepada yang dapat dean, congrates to you! Yang tak dapat dean, congrates to you too, awak dah berusaha yang terbaik kan, sokayy.. Boleh usaha lebih lagi nanti :))


Selamat semester seterusnya awak awak semua! Have a good day ahead ya! 










You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM