The Namia Shop

February 20, 2014


The Namia Shop

Assalamualaikum :))

Hai, hari ni nak promote online shop kiteww.. hehe.. Sebenarnya tengah dalam usaha nak mengembangkan sifat suka berniaga dalam diri ni ha. Bukan ape, dunia sekarang ni tak berapa nak menjinakkan diri dari boros membeli barang ataupun barang naik harga. HAHAHA.. Setakat hari ni, baru jadi dropship dan harap harap dapat jadi penjual yang tegar sampai boleh bukak booth sendiri. Kerja sebagai dropship ni senang je sebenarnya. Nanti dah berkembang dah online shop, baru nak jual barang sendiri, nanti kita update lagi.

Antara items yang dijual adalah :

- pelbagai dress - untuk semua event macam wedding, dinner, shopping dan sebagainya
- pelbagai beg - untuk semua event juga malah boleh bawa pergi kelas >.<
- produk kecantikan belitarae - untuk kulit muka yang bermasalah

Kalau nak detail yang lebih mendalam, boleh whatsapp saya sahaja atau pun PM di facebook saya ya.. Insha Allah nanti saya akan buat review sedikit tentang barang yang dijual...








Kalau berminat boleh whatsapp saya 0135387357 atau ke page kami FB Namia shop atau Instagram Namia shop



#trustedseller #dropship

You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM