#BEAUTYREVIEW : LOVERA MAGIC JELLY

Assalamualaikum.

Annyeong Magic Jelly fans! Rasanya semua dah tahu tentang lovera magic jelly kan? Produk ini memang sangat meletoppp sekarang, semua pengguna sangat berpuas hati dengan keberkesanan magic jelly. Jadi, hari ini saya nak berkongsi dengan awak awak tentang magic jelly yang superb amazing ni. Magic Jelly oleh Lovera bebas daripada paraben berbahaya, minyak mineral dan pewarna tiruan yang boleh merosakkan kulit. Magic Jelly oleh Lovera adalah sesuai untuk semua peringkat umur dan boleh digunakan oleh kedua-dua lelaki dan perempuan.

JANGAN RISAU! Magic Jelly oleh Lovera dihasilkan dari Kilang disahkan GMP dan dengan kelulusan KKM dan sijil Halal dari JAKIM.


Cara menggunakan Magic Jelly :

1
Basuh muka.
Pakai toner.
Pump dan sapu magic jelly ke seluruh muka.
Sapukan dengan urutan ke atas.
Pakai krim siang atau krim malam.


2
Basuh muka.
Pakai toner.
Pump magic jelly dan letak krim siang/malam bersama, 
sebatikan dua product ni
Sapukan pada wajah dengan urutan ke atas.


Pelbagai kegunaan :- Pelembap muka
- Mengecutkan jerawat
- Serum rambut 
- Melebatkan & memanjangkan bulu mata
- Pelembab bibir
- Makeup primer
- After shave gel
- Menghilangkan parut
- Penyegar wajah
- Sunburn gel
- Ruam pada badan bayi
- Lotion badan
- Makeup remover

Selepas membaca pelbagai testimoni magic jelly yang terlajak berkesan tu, saya pun cuba la beli sebab dekat muka ada parut jerawat. BTW, saya tidak mencuba dengan menyapu ke seluruh muka tapi dengan menyapu di bahagian parut sahaja (risau kulit kata tak nak). Selepas beberapa hari, parut dah semakin pudar. Kemudian, barulah saya sapu ke seluruh muka. Harga dia pun tidak mahal, hanya RM60 sahaja. Selamat mencuba! :)You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90