GAMBAR "PRINTSCREEN" WEBSITE ZAMAN DULU.

July 22, 2011



facebook : 2004 


yahoo : 1997



 blogger : 1996


google : 1997




amacam? pernah tgk ke?
zaman ni saya baru na kenal huruf..HAHA
laptop pon xde kot mse ni..yang ade
komputer besar gedabak!..

*pernah tgk ni?zaman gune DISKET!! hahaha




ape pendapat anda?? maju tak kita sekarang?
p/s : credit to cik google.com




You Might Also Like

29 comment

  1. nostalgia..web ni zaman saya dah mula layan internet..hehe

    ReplyDelete
  2. oh..ye ke? untung betol la kalau da ade komputer mase tu...

    ReplyDelete
  3. pergh! jauh benar bezanya!
    heheh..btw, kalau takde lama, takde lah yang baru kan? :)

    ReplyDelete
  4. hehe..bezanye dulu dan sekarang kan..

    ReplyDelete
  5. dunia dah maju , zaman dah berubah :p

    ReplyDelete
  6. hahaha komputer tu mmg klasik la kenangan menggamit jiwa kihkihkih

    ReplyDelete
  7. sekarang dah maju...memang lain dari dulu...

    ReplyDelete
  8. bnyak perbezaannye..Huhu . Blogger thn 1996 sy bru sethn mse tu.Hehe

    ReplyDelete
  9. owh..nampak kuno..huhuhu...tup3 sekejap je masa berlalu...memang pesat arus IT ni kan..

    ReplyDelete
  10. hebat tuu ~

    rindu komputer besr !

    ReplyDelete
  11. HAHAHA kelakar seh facebook dgn blogger :D

    ReplyDelete
  12. haha. ni zaman baru nk belajar microsoft word :P

    ReplyDelete
  13. hehe..klakar lak nengok.. skang zaman dh brubah..

    jom sesame follow blog..:) thanks

    ReplyDelete
  14. ye maju ..maju..dan adakah kita pun seiiring... degan kemajuan...he he he... masih adakah yang mempunyai nya... nostalgia tu...retro...

    ReplyDelete
  15. dulu ade komputer, q memanjang dngan adik bradik,,,siap gaduh2,bagi diorang chit chat adalah perkembangan yg maju masa tu dan kesannya bil telepon melambung tinggi hampir ratusan, saya tak, hanya main super mario sahaja =D

    truth,
    From My Fingertip =D

    ReplyDelete
  16. aisehh..tringat zaman mula2 tau ttg intenet.. men game je kot.. :P..

    ReplyDelete
  17. haha..zaman nisa tgh blaja kmpter..zman kena beli dsket.blaja cara nak save..hahaha

    ReplyDelete
  18. laman web zaman dulu mmg camtu....
    tp skarang ni old version ni digunakan kat mobile internet je.... :)

    ReplyDelete
  19. skang disket dah tataw nk open kt mana....huhuuu

    ReplyDelete
  20. Hehehe nice lah.
    Sedar tak sedar kemajuan dah pun melanda hidup kita :)

    ReplyDelete
  21. woowww boleh simpan wat koleksi ni..
    btw jln2 singgah sini

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM