fogging xbagitahu...

February 27, 2012



assalamualaikum...
peace be upon to you...


hari ni tetiba je ade fogging dekat kolej... bengong betol lahh, nak fogging tak bagitahu orang... aku yang tengah riang ria nak update blog pun dah terdelete segala data dalam otak... sekurang kurangnya, buat la notis nak fogging.. kat matrik dulu pun dorang siap kumpul dekat padang..


serius pening kot dah la tak tahu nak lari kat mana.... sakit otak.. ni mesti pasal sorang kena denggi ni, habis satu kolej kena fog.. tapi tak kisah la, its good, nanti tak de la kena dekat aku..





nasib baik jugak lah, bilik dekat tingkat atas... ni kalau yang dok tingkat bawah tu tengah tido, memang kesian lah,,, sesak nafas boleh... kalau asap tu bau strawberry ke, vanilla ke, applemint ke, downy ke.. kan lagi syok.. HAHAHA


ehem, aku sebenarnya terkejut ni, akak nurulbadiahlai komen entri aku.. fuyooooo... hihihi



p/s : ok



You Might Also Like

12 comment

  1. klu time tuh tgh mencekik xpsl2 muntah blik makann tuh.wuwuwu

    ReplyDelete
  2. walaupon sesak nafas, tapi untuk kebaikan kan..

    btw, sy paling tak suka lepas umah disembur macam ni..busuk..hehe

    ReplyDelete
  3. haa sama la kita. terkezut jugak akak badiah komeng hari tu =.="

    ReplyDelete
  4. ila kalau dgr asap neh nak datang....cepat2 tutup tingkap..tu pun bau lagi kan...musssok....

    sis NB pun datang komen blog ila..baik kan dia..;)

    ReplyDelete
  5. dulu dok blik bwh...selalu kena kua...dh la suka foging kerap...habes bntal tilam baju sume bushuk...uhhh

    ReplyDelete
  6. nyeet nyeet nyeet...PUK! mati seko nyamuk..huhu

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.. haha.. btol tuu.. singgah blog akk ^ ^

    ReplyDelete
  8. dtg dengan senyap2, menyirap gak tuh. marah jerk org tuh. :D

    ReplyDelete
  9. same happened to me.. rasa terbakar je.. fogging mengejut.. tak sempat tutup tingkap.. aduhai nyamuk

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM