bajet sibuk -.-"

February 14, 2012


assalamualaikum..
peace be upon you..


hehehehe.... sorry, lama jugak aku tak update dalam 60 jam..... sorry la kawan kawan yang baik hati, comel, hensem.. 2,3 hari ni busy sebab nak daftar subjek, internet ngeng apatah lagi guna BROADBAND, ramai makhluk upm tengah log in..  


lepas tu, my nenek jatuh sakit, so, balik kampung jap.. heart problem, tersumbat ke ape ntah (nampak sangat tak amek tahu? kih3 ) semoga cepat sembuh nenek...


lepas tu kann kann, aku layan drama korea.. HAHAHAHAHA... MY GIRLFRIEND IS GUMIHO.. 16 episod aku habiskan dalam 2 hari, 16 jam kot, biol kepala otak aku, setiap kali nak habis rasa nak tahu lebih lagi ape yang berlaku... hensem la hero diaaa, bukan yang main hero tapi hero sorang lagi yang doktor tu, macho habis, lagu background doktor tu pun, sodap :)









P/S : rindu lettew :)

You Might Also Like

10 comment

  1. nak tengok la cerita ni,.
    kejap lagi nak gi amek kat bilik kawann.
    (tergoda tgk dokter ensem)
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. fuyyoo..hebat..boleh habiskan dlm mase 2 hari jeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. Err,

    2 hari ? kalau aku wallahualam bila bole settle.


    HAHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  4. nnek bolat pun sakit.. smoga nnek awk cepat sembuh (^^,)

    ReplyDelete
  5. gumiho ni best ehhh...nk tengok nak nak!! hehe

    ReplyDelete
  6. dah lame khatam cite nie..hehe..
    yea.. dktor park sgt ensem..hehe.. :0

    ReplyDelete
  7. sibukkk sungguh neh layan cerita rupanya...ehhehhe

    ReplyDelete
  8. tu diaa 2 hari aje? dasyat betul, haha.

    ReplyDelete
  9. tengok tak habis pon cerita gumiho ni. tp ramai betul org yg tgk. tak suka cerita mcm mengarut sikit ni. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM