my FELT CRAFT :)

February 02, 2012



assalamualaikum :)
agak lama jugak lah aku tak HUPDATE blog ni... kesian blog ni...


hari tu aku beli starter kit felt craft, murah je.... hihihi... kesian pakcik posmen, 2,3 kali jugak dia datang umah aku sebab aku suka beli online.. naseb la pakcik, nama pun kerja posmen... :)

dalam starter kit felt craft ni ada :
21 Pcs (21cm x 12cm) - Felt Clothes
2 Pcs (1 Mtr Each) - Ribbon
24 Pcs - Design Buttons
24 Pcs - Round Buttons
6 Pcs - HP Straps
6 Pcs (10mm) - Piranha Clips
6 Pcs (5mm) - Eye
6 Pcs (15mm) - Brooch Pin
6 Pcs (Mix Color) - Bell
4 Pcs (Mix White/Black) - Hair Clip
6 Pcs - Split Rings
10 Grams - Fiber 


setelah diproses selama sehari, aku dapat hasilkan 3 jenis kraf... ada hp pouch, domo keychain dengan hp strap.. teringin nak jual online tapi nanti nanti lah... hihihi :) kalau korang tak tahu nak buat design apa, try la cari ebook, atau beli ebook dari kedai. pasti mudah :)




dari buat kerja tak berfaedah cuti cuti ni, baek buat benda alah ni... :) okey lah... nak buat banyak lagi ni.... bai


You Might Also Like

11 comment

  1. try p facebook cari fatin farah de craft... :)

    ReplyDelete
  2. buat kat aku doploh !


    bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.bolelah.

    ReplyDelete
  3. comel yang macam domo kaler biru tuhh.
    nak 1 boleh?
    heee
    :)

    ReplyDelete
  4. kretif nye budak sorang nie ! :)

    ReplyDelete
  5. rajinnya dia.. comel hasil kerja kamu tu dear :)

    ReplyDelete
  6. hehe. comelnya. rajin betul ke sebab dah takde keje sgt? :D

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM