result exam budak UPM dah keluar :)

February 10, 2012



assalamualaikum..
peace be upon you... :)


hari ni 10 februari 2012 kan? hari ni result peperiksaan final semester 1 2011/2012 Universiti Putra Malaysia dah keluar.semester lain tak tahu pulak.. hihi :). sape yang tak check result lagi, cepat check dekat esmp.upm.edu.my


dah berminggu minggan aku tunggu nak check result, tapi nasib baik tak berdebar sangat sebab aku kalau risau giler dengan result tu, memang result tak berapa elok lah... lastyly, semalam tepat je pukul 12 aku terus check guna INTERNET EXPLORER ok, senang dari google chrome.. korang guna la internet explorer pasti cepat :)




hihihi... i got this, ohhhh deann :)..



P/S : congrates to budak yg dapat 4 flat :)

tekan ni untuk entri result terbaru.. INI
tekan ni untuk entri result terbaru.. INI
tekan ni untuk entri result terbaru.. INI



You Might Also Like

15 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM