2016 : HAPPY NEW YEAR

January 04, 2016

Assalamualaikum.


 

Hai guys. Selamat Tahun 2016. Semua semangat je nak buat wishlist untuk tahun 2016, harap hasilnya ada lah kan. So, harap tahun 2016 menjadi tahun yang hebat macam sebelum sebelum ni juga dan perbaiki segala benda yang perlu dibaiki contohnya pakai tudung labuh labuh lebih, pakai baju longgar longgar lebih, jaga mata lebih sikit dan harap bakal zauj tiba (LOL). Actually, tahun sebelum ni dah achive beberapa wishlist macam pakai stokin (tak pakai, mak aku bebel). Well, tak susah pon nak pakai stokin setiap masa ataupun pakai kasut yang full covered kaki, so tak nampak lah kaki kan. HAHAHA. Harap istiqomah, In Shaa Allah. 

Untuk tahun 2016, mungkin mempunyai wishlist yang terlalu keduniaan bunyinya tapi i don't care much kalau tak buat pon. Life must go on whatt? HAHAHA. But really hope for NZ and upcoming events, really hope that i will do well in whatever i do. Takdenya wishlist TAHUN 2016 kena turun berat ke ape, memang hari hari wishlist turun berat sejak berat badan naik, tapi exercise tak buat. Pening nak tulis ape, mungkin sambung nanti pulak.

OK BYE! :)

 



You Might Also Like

1 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM