Lori Hantu versus Followers Hantu

January 28, 2016

Assalamualaikum.

Annyeong! HAHA. Hari ni kerja perati Followers jer sebab macam pelik dua tiga hari ni. Before ni aku rasa dalam 1820 lebih. Lepas dah curious lebih, aku pon screenshot yang semalam punya followers (1803) lepas tu tengok tengok dah jadi 1714. WOW. Adakah google mempunyai masalah atau aku mempunyai followers hantu? Ingatkan ada lori hantu dan pengundi hantu je. LOL





Ini sangat LOL. Macam macam sekarang ni. Nasib baik seribu lebih je, kalau 10 ribu, nanges ! T.T

You Might Also Like

4 comment

  1. betul betul... kenapa jadi macam ni eh? shida punya follower 2 hari lepas 398 tetiba bukak semalam jadi 390 :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure la kenapa sebelum ni dah pernah terjadi juga kes macam ni.

      Delete
  2. hahahahaha... ingat kita je perasan.. dari followers 1054 dah jadi 934 je.. rupanya followers hantu yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha. tak tahu la problem apa tapi ramai juga jadi benda sama

      Delete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM