Bubble Shawl Murah, Flowy, Mudah Bentuk dan Tak jarang

May 02, 2016


Hai. Siapa nak bubble shawl ni? Murah je, RM15. Beli banyak-banyak dapat free postage. Ada 19 warna semuanya. Yang bawah ni semua sampel beberapa warna sahaja. 

Apa yang best bubble shawl ni? First sekali dia flowy sama macam shawl keknis tu. Secondly, die tak jarang macam shawl-shawl lain. Thirdly, dia mudah sangat nak bentuk macam korang nak, nak bulat boleh, nak tajam boleh, nak condong boleh. Finally, yang ni paling murah dalam pasaran. hehe

Kalau korang berminat boleh ke instagram ni >>KLIK SINI<<










Jangan lupa pi jenguk instagram depa nohh..

You Might Also Like

3 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM