Redeem Betadine Gargle & Mouth Wash dari WOOP

May 19, 2016


Korang ada tak WOOP? Kalau tak ada, cepat-cepat daftar, nanti rugi kalau korang tak sertai kempen dan survey dia. Senang sahaja nak redeem pelbagai hadiah dari WOOP ni, korang kena jawab semua soalan yang dia bagi dan dapat point. Lepas dah kumpul point tu, korang bolehlah redeem pelbagai hadiah mengikut jumlah atau hadiah yang korang nak. Contohnya macam dekat bawah ni, aku redeem Betadine Gargle and Mouthwash. 

Banyak lagi hadiah lain tapi aku suka mouthwash ni sebab senang nak bawa ke mana-mana sahaja aku pergi. Lepas dah makan, terus pergi sinki basuh mulut. So rasa fresh la sikitkan, tiada rasa insecure sangat nak senyum dekat orang.




Nama Produk : Betadine Gargle and Mouthwash

Komposisi Kualitatif dan Kuantitatif : Povidone Iodine USP 1.0% w/v (equivalent to 0.1% w/v of available iodine)

Fungsi : For the treatment of Acute Mucosal Infections of the mouth and pharynx e.g. gingivitis, mouth ulcers, for oral hygiene prior to, during, and after dental and oral surgery.

Kegunaan : Adults, the elderly and children over 6 years of age: Use undiluted with an equal volume of warm water. Gargle or rinse with up to 10mls for up to 30 seconds without swallowing. Repeat up to four times daily, for up to 14 consecutive days, or as directed. Not to be used in children of 6 years and under.

Untuk lebih informasi tentang Betadine Gargle and Mouthwash, boleh ke laman web ini : Betadine

You Might Also Like

2 comment

  1. Sedap ke rasa dia? First time tengok mouthwash jenama tuu hehe

    ReplyDelete
  2. aa. same. xpenah dgr jenama mouthwash ni

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM