5 Ciri iPhone Tersembunyi

July 31, 2016


Siapa pengguna iPhone dekat sini? Cepat klik nuffnang, bagi peluang aku beli iPhone juga. Hihihi. Kalau korang dah power tentang selok belok iPhone, jangan tengok video dibawah ni. Tapi kalau korang belum tahu, jom tengok video dekat bawah ni, pasti korang kagum dengan kehebatan teknologi dalam iPhone ni.




1. Buat vibration sendiri
2. Shortcut mesej
3. Gerakkan app dengan anggukan kepala
4. Sorokkan apps yang anda tak guna tanpa perlu delete
5. Mesej ada flash

Selamat mencuba :)

You Might Also Like

5 comment

  1. nice info. kadang2 saje buat2 malas suka bercakap dgn app siri tu n suruh dia bukak macam2 apps, bukak lagu la. haha

    ReplyDelete
  2. alya, mek ade tag alya untuk join GA ni :)

    http://ajussix.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    nanti tengok ye :)

    ReplyDelete
  3. Tak mampu pakai I phone... Pakai Nokia Lumia 1520 je...

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM