Tutorial 61 : Cara Buka Iklan Adf.ly

February 03, 2017


Hai! Hari ni nak ajar korang tutorial nak buka iklan adf.ly. Iklan ni biasanya ada masa korang nak download movie atau drama. Biasa kalau orang terjumpa ad ni, terus dorang ingat page tu scam padahal awak yang tak pandai buka. eh. hihihihihi. Untuk praktis, try buka link di bawah ni.


1. Lepas korang dah tekan link tu, dia akan keluar macam gambar bawah ni, dan korang kena tunggu selama beberapa saat.

 2. Lepas beberapa saat, dia akan keluar SKIP AD, korang tekan SKIP AD tu, nanti korang akan sampai ke destinasi(hahaha) korang.


3. Yey! Korang dah berjaya menempuh dugaan dan cabaran. Lepas ni dah boleh ajar kawan kawan.

4. Selamat mencuba.

You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM