Tutorial 62 : Cara Delete Blog

February 10, 2017


Korang mesti ada blog-blog lama yang korang nak delete kan? Biasa blog zaman budak-budak dulu selalu dok cerita tentang masalah seharian, masalah boyfriend, masalah dengan kawan, jadi, hari ni nak ajar korang cara korang nak hapuskan terus bukti bukti dalam blog korang tu. haha.

1. Log in > Dashboard > Settings > Other 

2. Klik "DELETE BLOG"


3. Siap pun. Hilang semua bukti bukti cinta cintan dulu.. phewww

Selamat mencuba

You Might Also Like

1 comment

  1. salam, mcm mna nak deleted all post yg lama ? sedangkan saya dah deleted acc blog dah lama ?

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM