IOI City Mall Putrajaya

January 08, 2017


Hi semua, ni mesti nak pergi shopping dekat IOI City Mall kan? Hihhihi. So, dalam artikel ni terdapat senarai semua tenant dalam IOI City Mall dari aras Lower Ground, Ground, Level 1 dan Level 2. Harapnya dapat membantu korang mencari kedai-kedai yang korang nak shopping.


LOWER GROUND (LG)



GROUND FLOOR (G)


LEVEL 1 (L1)


LEVEL 2 (L2)



Ok dah. Untuk mesin ATM di IOI City Mall, korang boleh pergi ke aras LG, L1 dan L2. Untuk surau bagi muslim, korang boleh ke aras L2. 

Selalu juga la aku pergi ke IOI City Mall ni, aku pernah guna touch n go untuk parking tapi lepas tengok ade cas sen sen, aku guna kad parking tu je la. Tak de nak sen sen dekat mesin bayar tu. JIMAT!

Parking Rate IOI City Mall


Alamat IOI City Mall : 
Lebuh IRC, IOI Resort City
Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Waze/Google Maps : IOI City Mall

Waktu Operasi IOI City Mall :
10 pagi hingga 10 malam

Perkhidmatan Pelanggan :
(+603) 8328 8899








Kalau korang nak tahu ada parking ke tak, tengok lampu dekat atas tu, kalau merah maksudnya parking penuh, kalau hijau maksudnya ada parking kosong.

p/s : sorry kalau tertinggal nama tenant, will update later :) have a nice day!

You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM