11 AisKrim Malaysia Yang Popular

Assalamualaikum.

Hari ni nak share tentang aiskrim malaysia yang kembali menyinar zaman sekarang ni, zaman dulu murah je aiskrim malaysia ni. Sebatang 10 sen kalau dekat tempat aku, setiap kali habis waktu sekolah mesti pergi beli dekat kedai makcik yang jual aiskrim ni. Bukan beli sebatang, biasa beli dua. Zaman dulu pun dah panas, zaman sekarang ni apatah lagi.

Perisa paling hebat sekali zaman dulu, milo dan asam boi. Mesti yang dua ni habis dulu kalau bukan aiskrim bubur kacang. Haha.














Beberapa hari lepas nak buat aiskrim sumi sebab semua orang dok cakap sedap, semua bahan dah cukup tapi susu cair takde pulak, sedih, lepas tu dah takde semangat pula nak buat. Next time, kena ingat untuk beli susu cair, selalu lupa. T.T

You Might Also Like

1 comment

  1. amboi dgn panas2 ni kalau dapat ya allah hahahah

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90