SmartPhone Paling Murah Di Dunia Hanya RM17

March 03, 2016

Assalamualaikum


Sebuah syarikat di New Delhi, India melancarkan telefon pintar termurah di dunia yang berharga cuma Rs.251 (RM 17)  yang kelihatan serupa seperti gajet keluaran Apple iaitu iPhone 4. Telefon pintar Freedom 251 buatan syarikat Ringing Bells itu merupakan telefon pintar termurah di dunia. Ciri-ciri telefon ini disertakan dengan skrin yang bersaiz 4 inci, 0.3 megapiksel untuk kamera depan dan 3.2 megapiksel kamera belakang, processor 1.3Ghz quad-core, 8GB memori dalaman.

You Might Also Like

6 comment

  1. Replies
    1. kalau sampai malaysia, xtahu la berapa hrga dia, mesti mahal.. T.T

      Delete
  2. Tak nak jual kat Malaysia ke?? mesti ramai berebut.. hehe

    ReplyDelete
  3. RM17 kalau di Rupiah kan berapa duit kak?
    pasal tak paham RM malaysia, tahu nya Rupiah je :)

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM