#Nuffnang 1 : UV Nuffnang Minggu Lepas

March 22, 2016

Assalamualaikum.

Disebabkan rasa macam kosong je blog, so aku nak kongsi tentang nuffnang minggu lepas. Kena usaha lebih sikit ni. Oh myyyyyyy. Sori kalau post cam tak best. Haha. 




Seperti mana yang korang tengok Unique visit 366 dan Total view 583. Harap lepas ni makin naik. Aminnn. Lepas ni aku rasa nak update tentang nuffnang setiap minggu kot, harapnya lah. Kasi up sikit nuffnang. hehe

Terimakasih pembaca. I love you guys.

#NuffnangUVdanTV

You Might Also Like

2 comment

  1. Salam , alya ... Boleh tanya ? Apa beza UV and TV tue ? Kurang paham ... And nuffnang bagi earnings macam mana ye dear? Sorry masih baru and tak paham sangat . Tq for sharing .

    ReplyDelete
  2. UV tu unique visit dan TV adalah total views. Nuffnang bagi earning sama ada dgn CPUV (Cost-per-unique-visit) Campaigns atau CPC (Cost-per-click) Campaigns. Utk cpc kena orang klik iklan utk dpt earning utk cpuv pula tak reti nak explain tapi cuba ke blog2 terkenal, dorang ada explain utk cpuv. Tq ^^

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM