Berseni Betul Gadis Ini!

March 05, 2016

Assalamualaikum.

Semalam viral pula tentang gadis yang sangat berani untuk menunjukkan seni make up dengan pelbagai watak antara watak-watak yang dia buat seperti cat woman, groot, gollum dan sebagainya. Aku pun kagum dengan kehebatan dia, memang sangat unik dan cantik. Aku nak pakai eyeliner pon terketar-ketar apatah lagi nak make up macam ini. hahaha. Jom kita lihat :






















Yang last ni memang sangat kreatif, aku tak sangka yang dia pandai facepaint muka PM kita. Wowwww, memang salute la dengan kehebatan dia. Korang adaaaaaaa? Hahaha


You Might Also Like

6 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM