Beli produk korea secara online

February 19, 2016

Assalamualaikum.

Sekarang ni asalkan korea sahaja pasti nak beli termasuklah produk kosmetik dan penjagaan kulit seperti NATURE REPUBLIC, INNISFREE, 3CE, THEFACESHOP dan sebagainya. Bagi yang berada di kawasan luar bandar pasti sukar untuk membeli produk produk tersebut. Oleh itu, dengan kemudahan internet dan juga teknologi canggih, pengguna atau pelanggan dapat membeli secara atas talian ataupun online tanpa perlu membeli di kedai.

Jadi, hari ini nak kongsi beberapa website atau laman web yang membuat perkhidmatan untuk produk korea seperti di bawah :


1. 11Street.my


Kalau korang tengok tv, 11street ni duta die Lee Min Ho. ^_^


2. Althea.kr


Yang ni terbaru rasanya macam hermo juga. Best!


3. Daigou



Kalau nak kosmetik budget, try sini. Ok?


4. Hermo.my


Sama macam Althea.


Aku rasa macam trending la produk korea ni, sekarang kalau cakap dengan kawan-kawan mesti nak promote pakai mask innisfree la, aloevera gel nature republic la. Hahaha. Aku pakai mask tradisional je, tak mampu nak beli. 

You Might Also Like

6 comment

  1. thnx for sharing.. tau hermo dengan 11 street je. hehe

    ReplyDelete
  2. yeee sangat trending sampai menggoda qila haha. sabor jelah.
    tapi yelah kan. sbb kita kan kulit asian. and diorg expert so mmg borong dr korea jelah kan. gitewww :p hikhik.

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM