Konsep iPhone 7 Yang TipTop

February 22, 2016

Assalamualaikum.





Baru je hangat pasal iPhone 5se, aku try cari tentang iPhone 7 dan terjumpa sesuatu yang amazing tentang konsep iPhone 7. Tapi konsep adalah konsep dan bukan fakta. Korang jangan ini yang ni juga bakal keluar, tak, ini cuma konsep sahaja okey. Aku memang suka rekabentuk yang ni sebab petak macam iPhone5 series dan aku pasti harga dia pun mahal (yes of course its Apple Inc, if its orange it would be RM10 per kilos). hahaha.

Aku ada terbaca komen netizen dalam facebook bila viralnya berita tentang Apple bakal keluarkan produk baru, dorang cakap lebih baik beli motor sebijik dari sebijik gadjet. Ok kind of agree with them tapi ikut keperluan juga. Tak tahu bila iphone 7 akan dikeluarkan tapi rumour has it.

Jom terjah konsep iPhone 7 ni.






















Aku kredit dekat Arthur Reis untuk konsep ni. Nanti aku search others iPhone 7 concept yang cool gila semua nya. 


You Might Also Like

4 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM