Fesyen Muslimah Terbaru

February 18, 2016

Assalamualaikum




Ok. Fesyen satu benda yang aku paling suka abad ni, bukan apa zaman sekarang ni macam-macam jenis fesyen ada. Hipster la paling trending sekarang, asal selfie je nak hipster. hehehe. Media sosial sekarang ni mudah sangat nak dapat produk-produk untuk berfesyen, orang kata, internet di hujung jari (ye ke ayat ni?). Pelbagai medium pembelian yang wujud contoh macam zalora (aku pun suka shopping zalora, hehehe), atau instashop, atau twitter atau facebook.


Hari ni aku nak tunjuk fesyen muslimah terbaru yang viral sangat dekat facebook semalam. Aku pun berdarah hidung tengok, tunggu nak beli je (perempuan disease-shopping).



















Cantikkan? Masha Allah ya habibi. Siapa nak angkat tangan. Fesyen ini dikatakan dari negara jiran mungkin lepas ini masuk Malaysia.

You Might Also Like

2 comment

  1. Memg cntik...blh pkai pi solat juga ni.
    Done follow cne thnks sudi singgah blog sy

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM