Tema Hari Jadi / Birthday Themes

February 19, 2016

Assalamualaikum.

Annyeong, Hi, Bonjour ! Zaman sekarang ni sambut hari jadi macam sambut graduasi (eh, ape kaitan). Maksud aku, majlis graduasi aku lah paling meriah setakat ni, zaman kecil kecil dulu pun ada juga birthday party dekat rumah tapi biasa-biasa je. Takde tema tema sangat pun, yang wajib ada kek dengan jajan jajan kegemaran je, mana ada macarons bagai. HAHAHA. Time is differents.

So, sini aku berikan beberapa contoh tema hari jadi untuk korang ye.

 -Tema Monster University -



 -Tema Superman -



 -Tema Snow White -



 -Tema Snow White -



 -Tema Pink Kuning -



 -Tema Owl -



 -Tema Ala Ala Princess (pink gold) -



 -Tema Ala Ala Princess (purple)-



 -Tema Cotton Candy -


 -Tema Strawberry Shortcake -


 -Tema Bola -


 -Tema Mickey Mouse -


 -Tema Star Wars -


 -Tema Lebah (Bees) -


 -Tema Dr. Seuss-

 -Tema Animal Kingdom -




BONUS !

Aku suka tema instagram ni, Pastel.



Okay. Lepas ni boleh plan birthday party untuk anak, kawan, mak ayah korang ye. Selamat Mencuba.

*terima kasih google*

You Might Also Like

1 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM