Apa Masalah Email Aku?!

April 07, 2016

Assalamualaikum.

Hai. Aku perlukan pakar email dekat sini. hehe. Aku ada email formal untuk kegunaan formal aku contohnya untuk minta kerja ataupun berhubung dengan orang penting. Al kisahnya, dah agak lama aku guna email ni cuma aku perasan yang aku sahaja yang boleh hantar email dekat orang tapi orang send email dekat aku tak dapat.

Nasib baik aku perasan, memang hancus lah kerjaya aku. Aku baru tahu sebab selalu dapat mailer daemon.

So, tak boleh pakai la nuraliaalina@yahoo.com. Abang aku pesan suruh guna gmail je lepas ni.

Anyone tahu kenapa jadi macam tu dan cara nak selesaikan macam mana?

Terima kasih.

You Might Also Like

1 comment

  1. Kenapa jadi macam tu, x pasti la pula..
    Tapi ada akak dapat ilmu baru nie, kalau email rasmi better pakai gmail..
    Kenapa tu.. Akak x ingat lah.. hehehehe..
    Sory ye xle nak tolong..

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM