Siapa kenal Zukieeeee dan Jamal Tetsu?


Selamat pagi blogger kesayangan, sihat ke? Kalau tak sihat, makan panadol actifast ye. Ok, ni bukan iklan sponsor panadol actifast ye. hehe. Tengok tajuk dah tahu apa bakal isi kandungan entri kali ini kan? Korang mesti kenal dengan zukieeeee dan jamal sebab video dorang sangat viral tambah lagi dengan kelakar yang pecah perut.

Kebanyakkan video zukieeeee dan jamal adalah untuk perkenalkan produk contohnya Anzel Scarf, baju hilangkan lenguh belakang dan sebagainya. Ada juga video kelakar yang tak berkaitan dengan produk contohnya video dorang kacau Dato' Aliff Syukri Terlajak Laris tu. Memang terbaik lah sampai guard rumah Dato' Aliff Syukri Terlajak Laris tu pun sporting je join sekali video dorang. 

Jomlah tengok video dorang yang kelakar.










Semua ni kompilasi video zukieeeee dan jamal, aku ambil dari youtube oleh Vinerflex. Kalau korang rasa nak follow fresh fresh dorang punya video, pergi ke sosial media dorang ok? Chillssss

Zukieeeee
FB : https://www.facebook.com/zukieeeee/
IG : https://www.instagram.com/zukieeeee/
WEBSITE : http://www.zukieeeee.com/

Jamal Tetsu
FB : https://www.facebook.com/Jamal-tetsu-170978663248367/?fref=ts
IG : https://www.instagram.com/jamaltetsu/

You Might Also Like

2 comment

  1. Dulu suka buat lawak sekarang dia orang suka promote pulak tapi tetap kelakar..

    ReplyDelete
  2. kalau bosan2 layan juga zukiee ni

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90