Group WhatsApp Yang Annoying

April 15, 2016

Assalamualaikum.
Hai, tajuk macam geram je kan? hahaha. Aku pun geram juga dengan group whatsapp macam ni, takde motif nak buat group whatsapp untuk dua orang. Macam stalker pulak rase yang tukang buat group whatsapp tu. hahaha. Dalam phone aku pon bercambah jugak group whatsapp ni, sekali 3000 ribu whatsapp masuk, memang tak lah aku nak baca.

Nasib baik lah aku jenis bukan geng geng wechat semua tu, whatsapp ni pon dah macam hape dah. Penat nak layan sorang-sorang makhluk, nak puaskan hati orang, tak layan kang orang kate sombong, so whatever lah guys. I need some space to breathe.















Sumber : Buasir Otak (sesuai sangat lah, aku baca yang atas pun dah macam buasir otak aku.hahaha)

You Might Also Like

2 comment

  1. tak tahu nak ketawa ka nangis. hehehe. terhibur baca ni..:D

    ReplyDelete
  2. More annoying than this pun banyak. Biasalah aplikasi-aplikasi chat pun kebanyakannya kena spam dah skrg ni.

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM