#ProductReview : Beli Aircond Dari Lazada




Tahu tak cuaca yang panas sangat ni membuatkan mak aku memborong dua aircond dari lazada yang superb murah. Harga dia sangat berpatutan sebab beli dua aircond tapi harga dia macam sebiji aircond. Macam buy 1 free 1 gitu. Tambah pula dengan voucher yang aku dapat memang best sangat.

Jenama pertama yang sampai ke rumah aku adalah SHARP dan sehari lepas tu baru HISENSE. Yang Sharp tu ayah aku yang recommend dan hisense tu pula mak aku recommend sebab dekat rumah nenek pakai hisense dan sejuk even suhu 28 degree. 





Dua ketul aircond ni untuk dua bilik adik dan abang aku. Harap lepas ni dekat ruang tengok tv pula ada aircond, tak selesa tengok tv dalam keadaan bahang dan panas.

Penghantaran aircond ni dorang guna KTMB, memang pantas sangat. Sehari sebelum sampai, aku dapat email dari lazada tentang shipping ni dan dorang bagi sekali dengan tracking number bagi memudahkan aku track barang sampai mana. 

Tunggu apa lagi, jom beli belah dekat lazada, tunggu depan rumah sahaja. hahaha


You Might Also Like

2 comment

Terima kasih :)

728 x 90