#ProductReview : Collaboration dengan Zalora

April 22, 2016




Korang sihat ke? Dah makan? Hari ni aku nak review produk dari Zalora selepas collaboration 2 minggu lepas tentang JOM KENALI PRODUK L'OCCITANE. Aku tertarik juga dengan produk l'occitane ni sebab aku banyak baca review pengguna yang sangat berpuas hati dengan l'occitane. Mungkin lepas ni boleh cuba produk tu.

Hasil daripada collaboration dengan Zalora tu, aku dapat voucher sebanyak RM100 yang aku pun memang wow bestnya shopping. Hahaha. Aku rasa first time kot shopping dekat Zalora seingat aku lah. 3 produk yang aku dapat tebus dengan voucher tu antaranya adalah :


Something Borrowed Bag
Classic Handle Work Tote With Round Stud


Zalora Bag
Flatover Crossbody


Something Borrowed Watch
Light Coloured Tribal Face Watch

Sekarang tengah sale mid season (19.4.2016), semua bag sangat-sangat-sangat murah. Aku pun nak menangis tengok harga dia. Korang kena jadi pengguna bijak ok, shopping time sale. Hahaha. Bye.

You Might Also Like

1 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM