#GIFTREVIEW : Menang Saguhati Dari NoorAkma

April 01, 2016

Assalamualaikum.

Hari ni nak review hadiah giveaway dari blogger Noor Akma. Hadiah giveaway adalah Crochet Coin purse yang sangat comel dan berguna. Dalam beg aku memang bersepah duit syiling, ye la, bayangkan tengah shopping lepas tu time nak bayar, nak bagi dekat cashier duit syiling punya lah lama dok cari dalam beg, so, memang syukur alhamdulillah sebab dapat Crochet Coin purse ni. Dah la warna pink guys!! Senang nak cari dalam beg.

link giveaway :)


Kalau ada sesiapa berminat untuk coin purse ni, korang boleh contact no dekat gambar tu ok?

Terima kasih


You Might Also Like

2 comment

  1. Mummy dah berjanji nak announce pemenang pada 1 April 2016. Bukan APRIL FOOL ye, ni realiti punya. Jom tengok siapa pemenang bagi Mini Giveaway Hari Jadi Dhia Batrisya yang Ke-3 tahun: http://www.azlindaalin.com/2016/04/pemenang-mini-giveaway-hari-jadi-dhia-batrisya-tiga-tahun.html

    ReplyDelete
  2. alalalalalala cutenya..hihihihihi :) lepas ni tiada lagi syiling bersepah dalam bag ya..

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM